Pages

Tuesday, July 1, 2014

SET MIGHTY 3 GEMS

Cerita ibu...


Sempena bulan puasa, ida suka nak share pasal suplemen yang sangat membantu bagi memastikan tubuh kita kekal CERGAS dan BERTENAGA sepanjang tempoh berpuasa. 

Ada yg tanya kalau amik set mighty 3 gems ni kompem ke kenyang sampai ke petang? 
Jawapan ida simple : TIDAK! 
Kalau kenyang sampai ke petang dah takde makna puasa tu kan? 

KEISTIMEWAAN SET MIGHTY 3 GEMS

-------------------------------------------------------
>> Macam ni, ESP dan MEALSHAKES adalah protein yg mempunyai Indeks Glisemik Rendah, jd ia membantu mengekalkan tahap tenaga yang lebih stabil,mengurangkan rasa lapar dengan melambatkan kadar penyerapan.


>> MEALSHAKES - multivitamin yang melengkapkan nutrien2 yang tidak mencukupi atau tidak didapati dalam diet harian kita. Bila zat2 dalam tubuh dah lengkap,insyaAllah sistem tubuh dapat berfungsi dengan optimum.

>> PERFORMANCE DRINK - mencegah penyahidratan

Bayangkan kalau 3 produk ni bergabung! Perghh!! so, jangan jadikan puasa sebagai alasan kita tidak boleh bekerja seperti biasa okeh! 





Sebenarnya yang seronoknya ida dan family pun mmg mengamalkan amik set mighty 3 gems masa bersahur, alhamdulillah best! badan memang kuat dan takde la lembek, tidur aje kan bila petang... 
psst : suami yang tak gemar minum ESP pun leh konsisten amik! he he he he dia rasa perbezaannya la tu

nak try? hubungi ida ya
Senyum 

Your trusted distributor,
Ibu bijak,keluarga sihat'
IDA | SID :906347 | 013-9271770




No comments:

Post a Comment