Monday, January 13, 2014

Work At Home Mum

Assalamualaikum..

Cerita ibu..

Alhamdulillah! Alhamdulillah! Alhamdulillah! 

Siapa sangka seorang surirumah boleh ada income sendiri! ni bukan elaun suami ya..tu tak kira!! 

cheewahhh, rini kan hari bonus utk ahli2 shaklee..seronok ibu2, tiba2 rugi tak jumpa shaklee awal2..
tapi bab kata master2 shaklee..'BETTER LATE THAN NEVER!' 

Ida nak ajak ibu2 terutama surirumah tangga sepenuh masa, buat sesuatu yang boleh membuatkan anda rasa happy bila dapat membantu, kenapa ida cakap cam tu..

Awal2 ida join shaklee, ida hanya pikir nak cari duit tambahan je, maklumla anak2 dah besar kan dan ida mmg tak keje. Tapi makin lama dok dalam group jutawan shaklee,kita rasa makin seronok, dr pikir pasal duit, kita lebih pikir tentang keseronokan membantu!
>> Membantu ibu2 di luar sana mengoptimumkan tahap kesihatan diri dan keluarga

>> Membantu menaiktaraf hidup mereka
>> Membantu membimbing 'anak-anak (didik)' LEGACY IBU from zero to hero, dari tak tahu apa2 tentang shaklee kepada bijak membantu org lain

Dan yang paling seronok adalah kepuasan bila melihat anak2 didik LEGACY IBU berjaya mengubah kepada yang lebih baik! Allahuakbar! Satu kepuasan! Alhamdulillah..

Ida suka bg ayat ni..
"Jika ada yang masih bertanya, ada ke keje yang dari rumah tapi boleh dapat pulangan lumayan?

Jawapan dia >> ADA! CARI IDA!  KLIK >> JANA PENDAPATAN SAMPINGAN 



Ibu bijak,keluarga sihat'
IDA | SID :906347 | 013-9271770


No comments:

Post a Comment