Thursday, January 3, 2013

SHAPE UP PROGRAM

Cerita ibu..



Cth gabungan terbaik!



 Assalamualaikum sume,

Hari ni kita cite pasal slimming set pulak , ramai yang dah berjaya menurunkan berat badan, nnt ida pos testimoni pulak..



Tapi harus di ingat ye, nak kurus bukan boleh makan seminggu dah turun 5-10 kg!! Kena bijak aturkan menu mengikut piramid makanan  ( ha ha..bab ni kadang2 terskip jugak!) 

Dalam shaklee, ada 3 elemen penting utk kuruskan badan.

1- Detox - membuang segala toksin yang terkumpul dalam badan. PENTING dalam membantu mempercepatkan penyerapan vitamin dalam badan.

 produk : Herb-lax atau Alfalfa Complex (untuk ibu menyusu)

2- Pecahkan lemak - bab ni paling seronok kan..nak kurus kenalah buang lemak2 yang bertempek kat badan ni!! 
produk : Lecithin atau omega guard

3- Membina otot  - penting bagi memastikan badan kembali terbentuk dan tidak menggeleber.
produk : ESP atau cinch atau Meal Shakes


Boleh hubungi ida utk consult produk mana yang sesuai dengan budget anda ya.



'Ibu bijak,keluarga sihat'
IDA | SID :906347 | 013-9271770









No comments:

Post a Comment