Pages

Monday, October 20, 2014

SHAKLEE GET CLEAN WATER

Cerita ibu..



Pagi2 ni ida nak share kepentingan air putih yang BERSIH dan SIHAT untuk tubuh. Betul, ramai yang tahu tapi berapa ramai yang amik tahu dan bertindak demi kepentingan ahli keluarga sendiri.
Air paip yang kita tgk mmg dah bersih,jernih tapi Bersihkah? Sihat kah? Selamat kah utk diminum?

Bendasing tersembunyi dalam air bersih. Sebenarnya bahan kimia seperti racun perosak,logam berat dan bahan cemar industri yang boleh membahayakan kesihatan MUNGKIN terdapat dalam air yang anda sekeluarga minum. Jeng! jeng! jeng! 
Kenapa ida cakap gitu? SEBAB 20% daripada punca pendedahan plumbum terhadap manusia datangnya daripada air minuman. Fuh! seram! 

"Tak mampu la ida, mahal sangat sampai ribu2"
" Dah tanya dah mana ada penapis air yang murah, ada tu pakai kejap dah rosak"
" Tak cukup bajet la ida, dekat 3K tu satu penapis air"

Ok, paham. tapi ramai yang masih tak tahu bahawa shaklee juga ada mengeluarkan penapis air berbentuk jag dan harga..pehhh cam tak logik jika nak dibandingkan dengan keupayaan dia menapis air yang bersih. 

Taraaaa!!!

Chup! chup! chup! ada yang tanya ida... biar betik,ni penapis air, cam jag je... 
Memang jag pun.. he he PENAPIS AIR PERTAMA DALAM BENTUK JAG! *tepuk! tepuk! tepuk!

Ok, kali ni kita tgk ni dulu. Shaklee memang terkenal dengan kualiti yang tip top dalam setiap produk keluarannya. so, apa yang hebatnya tentang Get Clean Water Pitcher kali ni.





GET CLEAN WATER [THE SHAKLEE DIFFERENCE]
Shaklee memang terkenal dengan 'Shaklee Different'nya bg setiap produknya, termasuklah Get Clean Water ni (walaupun bukan suplemen, kualiti tetap no 1) .Jom hadam..

PERBEZAAN SHAKLEE
1- SELAMAT : MENYINGKIRKAN PLUMBUM DAN LAIN-LAIN
>> Get Clean Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya dan mungkin terkandung di dalam air.ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association (WQA) yang ianya mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain lagi.

2- PILIHAN BIJAK : MENJIMATKAN KOS
>> Rakyat Malaysia membazirkan wang dengan minum air botol. Dengan hanya beberapa sen seliter sahaja Get Clean Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya utk anda menukar penapis tersebut tanpa perlu mengagaknya.

3- HANDAL : LEBIH BANYAK AIR BERSIH SETIAP MASA
>> Get Clean Water menghasilkan 303 liter air (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda

4- MESRA ALAM : MEMELIHARA ALAM SEKITAR
>> Get Clean Water ini merupakan sistem Penapis Jag Air dengan blok karbon isian semula yang pertama,di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi,setiap penapis diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.


Ok, amacam??
Harga? Meh ida bg hint,siap testimoni lagi... nak yang lagi tepat..contact ida laju2 okeh! 


Ibu bijak! bertindak sekarang okeh! Hubungi ida segera! 

Your trusted distributor,
Ibu bijak,keluarga sihat'
IDA | SID :906347 | 013-9271770




No comments:

Post a Comment